Vertrouwenspersoon

Vanaf het komende seizoen wordt de ledenadministratie en het wedstrijdsecretariaat overgenomen door Diana Deykers. Diana is binnen speelt binnen onze vereniging bij de Dames Recreanten en is actief als jeugdscheidsrechter. Zij neemt het stokje over van Frans en Jacqueline van Elsacker.

Frans en Jacqueline hebben jarenlang elke wedstrijddag ervoor gezorgd dat de uitslagen op tijd werden ingevoerd en dat de wedstrijdformulieren naar de NHV werden verzonden. Aangezien het regelmatig voorkomt dat een formulier in een tas blijft zitten, moest er nog wel eens achteraan gebeld worden. Door de inzet van Frans en Jacqueline is het aantal boetes vanwege administratieve fouten beperkt gebleven. Ook de ledenadministratie is altijd up-to-date geweest.

Frans en Jacqueline, namens alle leden, hartelijk dank voor jullie inzet! Top gedaan!

Nu de ledenadministratie en het wedstrijdsecretariaat worden overgenomen door Diana, wijzigt hiermee ook het inlever- en correspondentieadres. Vanaf het komende veldseizoen mogen de wedstrijdformulieren worden ingeleverd op de:

Redersstraat 33,

1502 VZ  Zaandam.

Dit moet nog steeds op de wedstrijddag voor 19:00 uur!

Diana is bereikbaar op de telefoonnummers 075 - 6350247 en 06 -54691458 (tijdens kantooruren alleen SMS of WhatsApp!) en via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook alle correspondentie voor de ledenadministratie mag naar dit adres.

Wij wensen Diana veel plezier en succes!!