Commissies

De Redactiecommissie verzorgt de communicatie voor de club. Zij beheren de website, de Facebook, Twitter en Instagram accounts en ondersteunen de andere commissies bij het produceren van communicatiemateriaal zoals programmaboekjes, posters en ander promotiemateriaal.

De redactie ontvangt heel graag input van de leden. Dus heb je een mooi verslag geschreven, organiseer je een feestje, of wil je iets anders delen met de club? Stuur ons een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor je ’t weet staat het online.

De Kantinecommissie houdt zich bezig met de inkoop, bardiensten en een gezellige sfeer in onze kantine op Sportpark Jagersveld: Het VerZetje.

Zonder sponsors kan een ambitieuze vereniging als HV Zaanstreek niet bestaan. Daarom bedenkt de Sponsorcommissie continu nieuwe ludieke acties om fondsen te werven, zoals Sponsorkliks en de Grote Club Actie. En om structurele inkomsten te garanderen heeft de commissie een aantal aantrekkelijke pakketten samengesteld voor langdurige samenwerkingen met bedrijven. Meer weten over hoe jij de sponsorcommissie kunt steunen? Bekijk dan deze pagina's:

De Jeugdwervingscommissie zet zich actief in om de handbalsport onder de Zaanse jeugd te promoten. Met behulp van clinics op basisscholen en in wijken en een jaarlijks Schoolhandbaltoernooi hoopt de commissie zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met deze snelle en dynamische sport.

P&R en marketing

Inspiciënt

De Activiteitencommissie is opgericht op 2 april 2014. Onze tweeledige missie luidt als volgt:

• Het vergroten van plezier en het bevorderen van activiteiten binnen de handbalvereniging.
    • Extra inkomsten voor de vereniging genereren door de georganiseerde activiteiten.

Binnenkort volgt meer info over de overige commissies van HV Zaanstreek.

Scheidsrechterscommissie

Toernooicommissie
Milo Oehler, Paul Kruijshaar, Jasper Dielemans

Technische Commissie Jeugd
Astrid van Lienen, Anja Westerveld

Technische Commissie Senioren
Ronald van Lienen

De Jeugdraad is een commissie van jeugdleden, voor jeugdleden. Jaarlijks organiseert de Jeugdraad tal van leuke activiteiten voor de jongste handballers van HV Zaanstreek. Zo zijn zij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het Paasontbijt, het Kersteten en toffe feesten.

Commissieleden

Heb je vragen, tips of ideeën voor de Jeugdraad, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.