Heren 3

Zaanstreek HS3-US HS5, 20-03-2016

De eer aan mij (Marion Meijer) om als invalcoach op te treden. De heren 3 moesten spelen tegen US. Dit team doet de naam senioren eer aan. Het eerste doelpunt was voor US. US had geen wissel en deed het rustig aan. Onze jonge goden liepen snel naar voren, maar kwamen in de eerste minuten niet tot scoren. De keeper van US stopte ook wel een paar ballen heel goed. Gelukkig lukte het toch wel om doelpunten te maken. De eerste was voor Stephan. Sander scoorde 2x, Gerard maakte vanaf de cirkel, na mooi aangespeeld te zijn door Dennis, een doelpunt. Dennis scoorde zelf van afstand. Milo maakte een mooie combinatie met Sander, waaruit een doelpunt viel. Na wat oefenen lukte het Robbert-Jan om uit een break een doelpunt te maken. Ook Twann vond eindelijk het net. Steef scoorde vanuit de hoek. We gingen de rust in met 13-4.

De tweede helft gingen we verder waar we gebleven waren. Iedereen scoorde. Bij US maakte nr. 8 nog wel wat doelpunten en ook Herman vanuit de hoek, maar zonder wissels spelen brak US uiteindelijk op. Er werd door ons veel break gelopen en gescoord! De overige doelpunten werden vanaf alle plekken gemaakt. Ronald stopte nog een paar mooie ballen. De eindstand was 22-11. Het was vanaf de kant leuk om naar te kijken.

Dank Marion, voor het coachen en het verslag. Overige verslagen van wedstrijden van het zaalseizoen zijn er, helaas, door omstandigheden niet meer van gekomen!

Stand Heren 3 - Veld

Stand Heren 3 - Zaal