Zeeburg HS1-Zaanstreek HS3, 15-11-2015

Met hulpcoaches Milo en Paul (beiden geblesseerd), maar met Jorrit en Sander voor de 2e week achtereen een wedstrijd uit tegen Zeeburg. De wedstrijd van een week geleden zat nog vers in het geheugen en had niet een positieve indruk achter gelaten. Zo was ook het gevoel na afloop van deze wedstrijd. Niet de moeite waard om over uit te weiden, maar mogelijk dat thuis, met een scheidsrechter die vanaf het begin op het juiste moment ingrijpt, er een heel andere wedstrijd gespeeld kan worden. Met de rust was het 12-6 en de eindstand was 23-10 in het voordeel van Zeeburg.

De 3e helft is absoluut door ons gewonnen. Hoewel de kantine van Sporthal IJburg opnieuw gesloten was, hebben we ons het door Milo meegebrachte kratje bier prima laten smaken J.

Doelpuntenmakers aan onze zijde: Twann 4, Stephan 3, Dennis 1, Jorrit 1 en Sander 1. Dank Sander en Jorrit voor het meespelen!

Zaanstreek HS3 – Westsite HS2, 22-11-2015

Aan het einde van een “volle thuisdag” mocht ook Heren 3 het veld nog betreden. Na de winst van Dames A, Meiden B, Dames 1 en Heren 2 en het spannende gelijke spel van Heren 1 kon Heren 3 niet achterblijven.

Paul en Milo nog geblesseerd, Gerard afwezig, maar met aanvulling van Lex, Clenn, Michael (Zaaijer) en Marc (Eshuijs) werd een spannende 1e helft gespeeld. Soms stonden we voor, soms achter, maar de ruststand was gelijk: 11-11.

In de 2e helft liep Westsite eerst een paar punten uit, maar gestaag werden ook de ballen achter de keeper van de tegenstander gegooid. Het uiteindelijke resultaat was een gelijkspel van 20-20, dat een goed beeld van de wedstrijd weergaf. Top gespeeld, goed terug geknokt! Marc, Clenn en Mike, dank voor jullie inbreng!

Doelpunten van: Clenn 5, Twann 3, Lex 3, Marc 3 Stefano 2, Cor-Jan 2, Dennis 1 en Stephan 1.

Stand Heren 3 - Veld