Zaanstreek HS3 – Vido HS2, 01-11-2015

Met maar een half eigen team (werk, ziek, familieverplichtingen), maar met aanvulling van Bas, Jasper, Sipke, Michael Zaaijer, Jorrit en Jos (opnieuw een potentiële H3 speler) begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd tegen Vido. Pas in de week vooraf was de speellocatie gewijzigd naar de nieuwe hal Zaanstad Zuid, zodat ook Heren 3 daar zijn eerste wedstrijd mocht spelen.

Door de volle bank (4 wissels) kon er flink op de break gelopen worden, omdat veelvuldig wisselen mogelijk was. Met name de doelpunten van Bas en Jasper, maar ook die van Stephan, Stefano en Jos (prachtige goal!) bepaalden de ruststand op 12-5.

In de 2e helft kwam er meer tegengas van Vido. De verdediging die in de 1e helft zo lekker stond, sloot wat minder aan in de 2e helft. Toch werd ook deze helft door Heren 3 gewonnen. Opnieuw de doelpunten van Jasper en Bas, maar ook die van Jorrit en Twann, die iets minder in de wedstrijd zat dan vorige weken, bepaalden de eindstand op 24-16.

De twee komende weken uit tegen Zeeburg (1½ competitie!), dat op doelsaldo boven ons staat. Deze wedstrijden zullen bepalen waar we staan in de competitie. Alle invallers, dank voor het meespelen! Marcel, bedankt voor het helpen met coachen!

Doelpunten: Jasper 9, Bas 8, Twann 2, Stephan 2, Jorrit 1, Jos 1 en Stefano 1

Stand Heren 3 - Veld