Heracles HS1-Zaanstreek HS3, 25-10-2015

De eerste zaalwedstrijd zou op papier een makkie worden. Op het veld werd immers met een groot verschil van hen gewonnen. Zonder Dennis en Gerard, maar met aanvulling van Lex (welkom terug!) en Cor-Jan (een enthousiaste nieuweling), Michael van Heren 2 en Jorrit van Heren A begonnen we aan de wedstrijd. De verdediging stond niet lekker en Heracles wist er keer op keer door te breken. Enkele schoten van ons raakten het net, maar de meesten gingen naast, hoog over of recht op de keeper af. Ondanks een eerste goal van Cor-Jan sloten de we eerste helft met een 11-6 achterstand af. Helaas raakte Steef geblesseerd.

Na rust besloten we met een 6-0 verdediging te starten. Dit bleek een goede zet. De aanvallen van Heracles werden onderbroken, Ronald stond lekker te keepen en tegelijk kwam er meer vaart in ons spel. Twann, Lex, Michael, Milo en Stephan gooiden aardig wat ballen bij Heracles in het net achter de Heracles keeper. Halverwege de 2e helft werd de achterstand in een voorsprong omgebogen en besloten we de wedstrijd met een 18-21 winst! Heren, goed gespeeld! Paul en Jorrit niet gescoord, maar goed verdedigd en lekker aangegooid! Volgende week eerste helft beginnen, waar jullie de 2e helft mee bezig waren.

Doelpuntenmakers: Twann 8, Lex 4, Michael 4, Milo 3, Cor-Jan 1 en Stephan 1.

Stand Heren 3 - Veld