Heren 3

Omega HS1 – Zaanstreek HS3, 04-10-2015

Voor de 2e zondag achtereen stapte H3 in de auto om een eind verderop een balletje te gooien. We reisden af naar Vianen waar Omega zijn thuisbasis heeft. Tot nu toe waren we Omega alleen in de zaal tegen gekomen en niet op het veld. Omega bleek een net nieuw veld te hebben en speelt vanaf heden buiten op kunstgras….

 

Spelen op kunstgras is een aparte ervaring. De bal stuitert minder, het lopen is zwaarder en je moet eigenlijk op aangepast schoeisel spelen. Aangezien we van de nieuwe velden niet op de hoogte waren, had niemand dat mee. Gelukkig was het ook voor Omega de eerste wedstrijd op dit veld en ook zij speelden niet allemaal schoenen met nopjes.

Hoewel we vandaag versterking hadden van Michael (Vis), Ruben en Marc van Heren 2, bleek ook deze tegenstander voor ons te sterk. Vooral verdedigend vielen soms aanvallen achter elkaar grote gaten, waardoor Heren 3 zelfs op 13 punten achter heeft gestaan. Onnodig, maar realiteit. De ruststand was 14-9, de eindstand 30-21. Na de eerste helft van deze veldcompetitie staan we op een 3e plaats.

Positieve van vandaag: alle spelers hebben gescoord! Twann en Stephan beiden 5, Marc 4, Vis 3, Stefano 2 en Dennis en Ruben beiden 1. Nu twee weken rust en vanaf 25 oktober gaan we de zaal in met aanvulling van een nieuw talent en een oude rot! Wordt vervolgd!

Stand Heren 3 - Veld

Stand Heren 3 - Zaal