Celeritas HS1 – Zaanstreek HS3

Na 3 weken lang de poule te hebben aangevoerd, reisden we af naar Bunnik voor onze wedstrijd tegen Celeritas Heren 1. Celeritas, dat in de zaal bij Heren 1 in de poule speelt, bleek een pittige tegenstander. Milo had verplichtingen bij de wedstrijd van Dames 1, maar gelukkig waren Sipke en Ruben van Heren 2 bereid om met ons mee te spelen.

Onze verdediging liet met regelmaat te wensen over, terwijl de verdediging van de  tegenstander goed in elkaar zat, maar de in eerste helft bleef de schade nog beperkt. Mede dankzij een paar prachtige doelpunten van Dennis was de ruststand 13-8.

Na de rust gooide Celeritas er een schepje bovenop. Met series van soms wel 5 doelpunten achter elkaar werd hun voorsprong gestaag uitgebouwd. Hoewel ook onze heren er nog 6 scoorden, ging de wedstrijd met  33-14 verloren. Na deze wedstrijd zijn we gezakt naar de 2e plaats. Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen Omega en nemen we opnieuw een aardig deel van Heren 2 mee.

Doelpuntenmakers: Dennis 5, Twann 5, Gerard 2, Stefano 1 en Ruben 1.

Stand Heren 3 - Veld