Heren 3 heeft dit veldseizoen een smalle selectie. Met slechts 6 spelers en een keeper zijn we aan de competitiestart begonnen. Aangezien er onder de spelers een coach en een scheidsrechter rondlopen, is ook dit team lang niet altijd compleet. Inlenen van andere teams is dus noodzakelijk, maar tot nu toe is dat goed gelukt.

De eerste wedstrijd op 6 september was een thuiswedstrijd tegen Harderwijk. Harderwijk heeft pas sinds vorig jaar een Herenteam op de been gebracht en moet nog wennen aan handbal. Mede door het meespelen van Marc en Sander werd de wedstrijd met 23-6 gewonnen.

De tweede wedstrijd op 13 september speelden we uit tegen Heracles in Ookmeer, Amsterdam. Stephan was geblesseerd en Milo coachte Dames 1. Doordat Robin, Jasper, Casey en Sipke bereid waren met ons mee te spelen, hebben we de wedstrijd met 12-36 weten te winnen.

Afgelopen zondag, 20 september, troffen we thuis Fulmen/Fidelitas, een tegenstander die ons in evenwicht wist te houden. Wederom waren Milo en Stephan afwezig, en Stefano kwam aan het einde van de 1e helft, maar dit keer speelden Ted, Sander, Marc en Wouter Stam mee. Ted, sinds dit seizoen coach van Heren 1 en als speler toegevoegd aan Heren 3, trok veel publiek, dat voor de verandering ook wel eens leuk was. Uiteindelijk bleef de stand op 19-19 steken.

Aangezien Fulmen/Fidelitas samen met Heren 3 bovenaan stond, staan Zaanstreek door het gelijke spel op doelsaldo nog eerste. Nog twee wedstrijden te gaan voor de start van het zaalseizoen!

Top 3 van onze doelpuntenmakers over 3 wedstrijden: Twann 19, Marc 16 en Jasper 8!

Stand Heren 3 - Veld