Heren 3

heren-2.jpg - 132.92 kb

Zoals de traditie voorschrijft wordt na elk seizoen het eindrapport opgemaakt van de Heren 2. Wij schromen niet om u deelgenoot te maken van dit rapport ondanks soms keiharde en vooral subjectieve waarnemingen.

Allereerst de speler die een geweldig seizoen heeft beleefd. Zo'n speler die iedereen graag in zijn team wil hebben als Haarlemmer olie. Een gigant, een teamplayer en altijd gezelligheid troef. Over een aantal jaar denkt iedereen aan hem terug met de gedachte .. “Wow, zo'n speler krijgen we nooit meer!”, maar goed, genoeg over mijzelf …. 

 

We beginnen met:

1.1. Mike Zaaijer (keeper)

Beste speler van het seizoen. Ook niet te beroerd om te spelen als Ronald van Lienen spontaan mee ging doen. Schiet als keeper wel eens uit de slof bij slecht verdedigen, nou ja wel eens, dat gebeurt vaak... dat slechte verdedigen dan...! Ervoer zelf als speler dat verdedigen dus toch lastig is... en was blij dat Ronald dan niet tekeer ging. Goede score in de derde helften.

Rapportcijfer een 9

1.2. Ronald van Lienen (parttime keeper)

Speelt niet vaak, maar heeft een fetisj voor zaterdagavond 20:30 uur uit in Nijkerk of Den Helder. Hoe verder van zijn vrouw, hoe beter denk ik dan. Schafte wonderbaarlijk genoeg voor de laatste veldwedstrijd een nieuwe tok aan. Dit belooft wat voor komend seizoen. Zijn 13 jaar oude tok is mysterieus verdwenen uit de wastas. Het gerucht gaat dat Marcel Roos hier wekelijks mee bedwelmd wordt.

Rapportcijfer 7.

2. Steef van Ee (hoekspeler)

De Wizard of Loss. Dit jaar hebben we weinig overwinningen behaald. Door de erfenis van het oude Heren 2 en de daarmee gepaarde hoge indeling wisten we weinig winstpunten te behalen, maar datgene wat we wel wisten te winnen , was zonder de deelname van Steef. Toeval bestaat niet. Pikte wel regelmatig een doelpuntje mee. Zijn verbale kwaliteiten zijn ongekend, tot verdriet van vele oorschelpen. Prima aanwezig tijdens de 3e helften. Rapportcijfer een 8-

3. Renai Korsse (cirkel, opbouw)

De eindstreep is gehaald, met hangen en wurgen, blauwe zakblessures, armblessures en blessures in het algemeen. Desondanks regelmatig op de velden te horen met het in HERHALING LUIDKEELS roepen “MOND DICHT!!” ook al zei niemand wat. Nooit meer die kilo's hars op de bal en op je benen, Nooit meer die onderhandse kutbal, nooit meer de schouderblok op de inkomende opbouwer. Vele tegenstanders danken de grote Oostzaanse schaapgod op hun blote knieën dat René stopt. Ook de derde helft prima gespeeld dit seizoen. Renai, na veel, heel veel jaren handbal komt nu het handbaleinde. Veel plezier en laat je nog regelmatig horen en zien.

Rapportcijfer een 10 meeeeeeehhh

4. Twann Daman (hoekspeler, opbouw)

Zowaar vaak op tijd en aanwezig. De Atleet. Topscoorder van het team zowel in doelpunten als vriendinnen. Prachtige doelpunten wisselen zich vaak af met verdedigend slaapwandelen. Speelde ook prima derde helften.

Rapportcijfer een 8½.

5. Nick Bronkhorst

Zijn schijnbeweging op de hoek is klassiek ongeëvenaard. Vele tegenstanders gaan het bos in op de schijnpass en versnelling. Het vervolg is echter vaak een bal voorlangs over de zijlijn. Vertoonde soms tekenen van opperste luiheid, echter wist dit vaak goed te camoufleren, prima seizoen gedraaid, ook in derde helften.

Rapportcijfer een 7½ + een extra punt voor zijn aanhang: 8½

6. Gerard Mouw (Mauw) (hoekspeler, cirkel)

Het is geen goed teken als de eigen keeper roept bij een break " oh nee niet naar Gerard". Als vervolgens deze uitspraak positief bevestigd wordt met een struijkelkuijcken moment, kun je alleen maar bewondering hebben voor de niet aflatende inzet van Gerard. Hij werkte keihard dit seizoen, mauwde stukken minder en wist een aantal keer prachtig te scoren. Nu nog de cirkellijn een keer echt ontwijken en het doelpuntgemiddelde wordt verdubbeld.

Rapportcijfer een 7+

7. Lloyd (opbouw, hoek)

Excuustruus, Verwarringzaaier, Piet Paniek, Dikke Draak, de Tank. De Schrik voor iedere verdediging. Scoort veel vanaf de hoek of door het midden na een doorduw-dender-actie. Vertrekt weer naar Havas om op de bank te gaan zitten bij Heren 1. Valt al een jaar 10 kilo af. Iets minder weed en verdedigend komt het dan ook nog goed. Tip voor Lloyd is een cursus vervoer: Hoe kom je op tijd van A naar B en met welk vervoersmiddel?

Rapportcijfer een 8

8. Milo Oehler

Wie?

Rapportcijfer niet te beoordelen vanwege gebrek aan opkomst.

9. Stephan Conijn

Stefan moet halve contributie betalen. Zijn speelveld bij handbal beperkt zich namelijk tot een half veld. 10 meter over de middenlijn aan beide kanten. Zijn instart met variabele schijnstuit is legendarisch gevaarlijk. Pikt regelmatig zijn doelpunt mee. Maakte het 1x dit seizoen mee dat een handbalwave lukte. Een Hoogtepunt!

Rapportcijfer 8+

10. Johan Wielinga

Goud van Oud. Mr. Positivo . Gaf altijd alles wat hij in zich had. Had zijn moment van glorie door 3x in 5 minuten briljant te scoren vanaf de rechterhoek tegen Baarn. Helaas meer blessures dan speeltijd nopen hem te stoppen met het mooie spelletje. Gaat zijn zoon maar aanmoedigen bij Heren 1. Prima derde helft speler met voorliefde voor speciale biertjes. Rapportcijfer 9-

11. De vele invallers

Bedankt !

12. Marcel Roos

Trekt gewoon de stijgende vorm door van het afgelopen decennium en was nu helemaal een seizoen geblesseerd. Het wachten is op rolstoelhandbal. Desondanks de meest trouwe supporter; omdat ie moet… van Marianne dan.

13. Marianne Op 't Eijnde

Kickt op mannenzweet, vooral in een tok. laat een wastas gewoon 4 dagen staan voor het extra geureffect. Verzorgde een heel seizoen perfect de planning voor het team. Nooit een tekort (een godswonder met al dat afzeggen) en altijd iedereen op tijd geïnformeerd. behalve Lloyd dan. Ook de gevreesde 3e helft drankpot werd met harde hand beheerd. Het is in jaren allemaal nooit zo goed geregeld geweest. Zo zie je maar weer , mannen kunnen niets zonder een vrouw.

Rapportcijfer een 10+.

Dennis Slemmer

Stand Heren 3 - Veld

Stand Heren 3 - Zaal