De heren 2 draaien een wisselend zaalseizoen; winnen van de toenmalige koploper, maar verliezen van laagvliegers. Dit weekend kwam de rode lantaarndrager op bezoek in Zaandam. Op papier moest er dus gewonnen worden.

Maar uiteraard klinkt dat makkelijker dan het eigenlijk was. We kwamen gedurende de gehele wedstrijd nooit echt in ons eigen spel. Gelukkig gold dit ook voor de opponent van de dag, DSS. Die irriteerde zich voornamelijk aan de arbitrage en later ook aan zichzelf. Gevolg was zelfs een rode kaart voor de bezoekers.

De eerste helft ging gelijk op, met als enig lichtpuntje de uitblinker van de dag, Michael "Vis" Lijffijt. Hij wist 7 van zijn 10 doelpunten in de eerste helft te maken. Waar de irritaties bij de bezoekers al in de eerste helft werden aangewakkerd, werden deze in de tweede helft alleen maar erger. Wat op zich wel erg jammer was, want de wedstrijden tegen DSS worden altijd als leuk en sportief ervaren, maar kreeg hierdoor toch een wat grimmige bijsmaak.

Zoals gezegd, kwamen we zelf ook niet lekker in ons spel, maar wisten we nog wel in een ondertal van 2 spelers te scoren. Dat op zich is voor ons al een knappe prestatie.

Over de wedstrijd, die via een ruststand van 16-15 een eindstand van 28-24 wist te bereiken, valt verder vrij weinig zinnigs over te zeggen.

Het enige wat ons rest is iedereen fijne feestdagen te wensen en wees voorzichtig met vuurwerk. Je handen heb je hard nodig om dit leuke spelletje te spelen.

Doelpuntenmakers:

Michael Lijffijt (10), Marc Eshuis (8), Roel Assenmacher (5), Sander Meijer (3), Marc Rietvink (2)

Stand Heren 2 - Veld