Heren 2

Afgelopen zondag speelden de heren 2 hun eerste zaalwedstrijd van dit seizoen, voor de eerste keer in de shirts van nieuwe sponsor The Black Smith, met voor de eerste keer de nieuwe keeper Michael Zaayer in het doel. Helaas konden de heren niet hun eerste overwinning van het seizoen boeken.

Alhoewel het spel elke week beter wordt, werden de heren deze zondag in de eerste 10 minuten al volledig verrast door tegenstander VOS/DSG. Met zeer snel en verzorgd spel stond er al binnen 10 minuten een 10-1 stand op het scorebord. Na de eerste schrik verwerkt te hebben kwamen de bezoekers in het laatste kwartier weer aardig mee en kon er een ruststand van 15-9 worden genoteerd.

In de tweede helft werd toch wel pijnlijk duidelijk dat de jonge ploeg nog een gebrek aan gogme heeft. De thuisploeg maakte daar slim gebruik van en wist de ene na de andere aanval keurig uit te spelen. Bij de heren zelf lukte daarentegen vrij weinig; afstandsschoten haalden regelmatig het doel niet eens en de spaarzame vrije kansen die ze kregen werden helaas ook niet benut. Als in de laatste 10 minuten vervolgens de bal niet eens meer bij  medespelers aan kwam, gingen de koppies hangen en kreeg debuterend keeper Michael Zaayer nog enkele breaks om zijn oren en werd de eindstand bepaald op 37-15.

Waarschijnlijk had hij zijn debuut graag anders gezien, maar in ieder geval had hij een broek aan die hem uitstekend stond. Dat laatste is overigens geen verassing, want volgens zijn vrouw staat alles hem. Volgende week is hij te bewonderen in sporthal De Tref in een tutu. Aanvang om 13:20 uur, tegenstander is De Blinkert.

Stand Heren 2 - Veld

Stand Heren 2 - Zaal