Proeflokaal The Black Smith is de nieuwe sponsor voor het tweede herenteam van HV Zaanstreek.

De sponsorcommissie is verheugt om te kunnen melden dat er voor de Heren 2 een passende sponsor is gevonden in Proeflokaal The Black Smith. De naam van deze sponsor zal pronken op de nieuwe tenues van de heren. De vorige sponsor, Sep Komar, is na drie mooie jaren gestopt en daarom werd er naarstig gezocht naar een nieuwe sponsor. Dankzij de inspanningen van enkele teamleden werd er contact gelegd met de eigenaar van het huiskamercafé, Justin Egberts, welke direct enthousiast reageerde op het voorstel.

Trouwe klanten

Meerdere teamleden bezoeken regelmatig het proeflokaal om, onder het genot van de meest uiteenlopende bieren, de actualiteiten te bespreken. Ondanks dat hij reeds meerdere sponsorverzoeken naast zich neer heeft gelegd, stond hij vrijwel direct positief tegenover het voorstel van zijn trouwe klanten van HV Zaanstreek.

Profiel

In een voormalige smederij aan de Hogendijk 46 is het altijd gezellige proeflokaal The Black Smith gelegen. In dit huiskamercafé wordt een ruim assortiment aan whisky's en likeuren geschonken en is er een bijna dagelijks wisselend aanbod aan bier op de tap en fles.
Het pand uit 1676 heeft een monumentale status gekregen van de gemeente Zaanstad, vanwege de architectuurhistorische en cultuurhistorische waarde en de diverse karakteristieke elementen die bewaard zijn gebleven, zoals de houten bordestrap met fraai gesneden balusters en trappalen met Jugendstil.
Al deze elementen bij elkaar zorgen voor een uiterst gezellige ambiance.

Stand Heren 2 - Veld