Heren 2

De historische dag dat het complete team op het veld stond, als scheids of speler tegen Nieuwegein.

Mede mogelijk gemaakt door de toewijding van onze vrienden uit Den Bosch en Groningen( Roden?) die dat hele eind hebben gereisd voor de heilige zaak: de laatste thuiswedstrijd van het binnenseizoen winnend afsluiten.
Met 4(!) wissels, Milo speelde mee, ging de wedstrijd van start. De opening van de wedstrijd was slordig, gezien de langdurige 1-1 stand. Het was al gauw duidelijk dat het gevaar van Nieuwegein opnieuw van hun ervaren (lees: oudere) middenman kwam. Deze man verdeelde het spel en had listige balletjes richting de cirkel. In het begin was er nog moeite met de cirkel, dit ook ivm het afzetten, waardoor het moeilijk was hem geen ruimte te geven. Uiteindelijk hebben we n kleine voorsprong van 2 punten uitgebouwd. Mede door een weergaloze bal van Jeffrey achter z'n rug langs terwijl hij al bijna op de grond lag. Jammer dat hij kort daarna totaal het bos werd in gestuurd door de middenman en je Jeffrey om zich heen zag kijken om te kijken waar ie gebleven was. De 2e helft probeerden we weer het tempo hoog te houden en kwamen er meer ballen goed aan waardoor de voorsprong weer gestaag uitgebouwd kon worden. Ook was de cirkel een stuk minder gevaarlijk en had onze verdediging de middenman redelijk goed onder controle. Eindstand 27-21. Een verbetering tem opzichte van de vorige wedstrijd. 
Bij deze wil ik ook nog even sorry zeggen voor deze wedstrijd... Want, dit was niet best wat ik heb laten zien vandaag. Volgende keer weer kapsalon en dextro! Volgende week havas uit... Nu al zin in!

Stand Heren 2 - Veld

Stand Heren 2 - Zaal