Jaaa!! Na ons eerherstel tegen de heren van Heracles

en vervolgens het goede nieuws over de rode kaart van Jeffrey, wordt geseponeerd en geen boete, werden we verwacht bij HMS(HVBeertje. Deze staan ongeslagen bovenaan, met een enorm doelsaldo. De vorige keer dat we tegen ze speelden waren we trots dat het máár 20-28 was geworden.
Vandaag wisten we wel dat het lastig zou worden en dat verliezen er dik in zou zitten, zeker met 1 wissel. Toen we daar aankwamen zagen we een enorm sportcomplex met oa een voetbalvereniging, de nationale kegelbond, de rashondenvereniging en dus een handbalzaal. Bij aankomst werd er door "iemand" verteld dat de wedstrijd ervoor uitliep. Wat doet men dan....? Tosti's en koffie!! Met de gedachte dat de wedstrijd nog bezig was met de eerste helft genoten we er uitgebreid van. Tot bleek dat het toch de 2e helft was en we nog maar 7 minuten hadden.
De tegenstander was al flink aan het warmlopen toen wij uit de kleedkamer kwamen sukkelen, met bij wijze van spreken nog de tosti's in de kiezen hadden. Na onze uitgebreide warming up lieten we ons doormiddel van applaus van ons goede kant zien bij het oplopen. Vervolgen hadden we al gauw de gunfactor van het publiek door onze bekende begroeting.
Na deze ontzettend positieve opening, hield het eigenlijk wel op. De tegenstander was stukken beter en fitter. Na 10 minuten stond er al een stand van 8-2 op het scorebord. Toch hebben we nog een soort van karakter getoond door tot 20-10 "terug te komen". We hadden allang gemerkt dat we dit niet konden bij benen en in de kleedkamer werd dan ook een ijzersterke tactiek besproken. We spelen met een sweeper-keeper(neuer), met opkomende backs, lekker veel pressing en veel druk door 3 cirkels. Deze tactiek heeft niet helemaal z'n uitwerking gehad. De Sweeper-keeper heeft nog wel z'n uitwerking gehad, wel 2!!! keer moest de bal opgepakt worden in het veld. Door de vele cirkels werd er ook nog wel wat gescoord, alleen krijg je dan ook meteen +- 20 breaks tegen die "Markus" met name genadeloos afstrafte. Halverwege de 2e helft, toen het al kansloos was, kregen we een penalty. Die, gezien de stand, Timo(ik) nam. En m genadeloos erin schoot en z'n totaal van dit seizoen op 2 bracht. Nou was ik(timo) niet de enige die niet op z'n plek rond liep. Toen de penalty was genomen stond daar opeens gelegenheids keeper Vis in het doel, die de bal gewoon ving en daarmee dus een directe doelkans ontnam. Dankzij vis is de 45 niet gehaald! Verder waren de laatste 10 minuten zeer vermakelijk(vraag Jeffrey). Toch hebben we de zaal met opgeheven hoofd verlaten dankzij onze overwinning bij het begroeten en natuurlijk de 3e helft. De uiteindelijke uitslag is 44-18. Komt door de scheids.....

heren4.jpg - 216.41 kb

Stand Heren 2 - Veld