Zaanstreek DS2 - Vido DS4, 20-11-2016

Gelijk na de wedstrijd van HA, moest ik zelf met dames 2 spelen tegen Vido. Nog stuiterend van de wedstrijd van de jongens A stond ik in het veld. Na een paar gemiste kansen was ik weer gefocust. Wat zijn wedstrijden tegen Vido toch altijd onsportief. Zij graaien, duwen en houden vast dat het een lieve lust is maar incasseren kunnen ze niet. Gelukkig lieten wij (en Diana die floot) ons niet gek maken en hielden onze mond. Door goed samenspel en een paar breaks bleven we op voorsprong. In de tweede helft begon Vido goed maar kwam niet tot scoren. Toen wij een paar doelpunten maakten gaven ze het op en waren alleen nog aan het gooien en smijten (met speelsters). Zo onnodig want de doelpunten van Vido waren mooi uitgespeelde aanvallen. Maar goed we hebben gewonnen 11-7. Volgens Vido pakken ze ons thuis wel. We zullen zien.
Groet, Marion