Zaanstreek DS2 - C.S.V DS2, 23-10-2016

Eindelijk was het zover....De dames 2 was weer een team!

We konden vandaag weer voor het eerst een wedstrijd in de zaal spelen en wat waren we zenuwachtig!

Met hulp van de A junioren (Demi, Marion, Jennifer) en de recreanten (Kirsten, Gladys) vormden we een sterk team!

We begonnen wel wat onzeker en moesten wel nog wat aan elkaar wennen, maar dat nam niet weg dat ieder zijn mannetje stond en er echt voor ging! We gingen de rust in met een kleine 3-2 voor. Het niveau was al best hoog en de tegenpartij zag ook wat kansen die zij al snel achter elkaar benutten met een paar mooie wissels en harde schoten op doel..Maar gelukkig hadden wij Ingrid op doel die stond als een bikkel te keepen en hield de mooiste ballen tegen.

Helaas mistte we ook een panalty en stonden we een paar keer in de cirkel wat niet had gehoeven anders hadden we een nog mooiere uitslag gehad! De eindstand was 10-9.

Meiden we kunnen het nog!!

Al met al een goede leuke wedstrijd gehandbald en trots dat we het zo voor elkaar gevochten hebben!

Op naar volgende week!

Geschreven door: Cleo Goslinga