De laatste zaalwedstrijd.

Weer met 4 invalsters en maar 1 wissel. Maar dat kunnen we hebben. De thuiswedstrijd was met 15-6 gewonnen maar bij die studenten is het team elke wedstrijd anders en inderdaad er was een grote speelster bij die een mooi schot had. Het was klimmen om bij haar schotarm te komen. Voor we het doorhadden lagen er al 2 ballen in. Gelukkig konden we halverwege de 1e helft bij blijven en het ging dan ook gelijk op waarbij wij wel steeds een doelpunt achter stonden. Mijn indruk was dat de scheidsrechter gewoon wat onnozele beslissingen nam maar gedurende de 2e helft was hij wat partijdig. Het was echt een hele spannende en sportieve wedstrijd met als eindresultaat 14-15 voor ons!
Het was een bewogen zaalseizoen. Halverwege moesten we afscheid nemen van Heleen (ze is nog springlevend hoor!). En Anouk moest stoppen met keepen vanwege een blessure. Gelukkig kon ze nog wel spelen. Een aantal meiden in ons team werkt in zorg waardoor ze niet elk weekend present konden zijn. We zijn dan ook heel blij dat we altijd op invallers konden rekenen. Ontzettend bedankt Eeke, Diana, Mariska, Gladys, Kirsten en Vera.
En met het enthousiasme en onvoorwaardelijke steun van onze coach Ron zijn we toch maar mooi als tweede in de poule geëindigd. Top gedaan meiden.

Marion