Verleden week zondag tegen KDO thuis. Een makkie want uit al gewonnen met 27-3.
De meiden van KDO zijn rond de 18 allemaal. Wij gemiddeld iets ouder. Houd deze gedachte vast. In de rust stonden we al flink voor. Ook weleens lekker want de meeste wedstrijden moesten we echt wel erg ons best doen. Maar wat schetst onze verbazing. In de rust komt zo'n jonge meid naar ons toe met het verzoek om de 2e helft korter te spelen, 20 minuten of zo want ze hadden geen wissel. Nog effe, die mentaliteit van de jeugd van tegenwoordig (hoor oma mopperen....). Natuurlijk gingen wij daar niet mee akkoord. Ze moesten eens weten wat wij voor stunts hebben moeten uithalen om een wedstrijd met geen of 1 wissel uit te spelen. We namen het spelletje op het veld een korte periode toch iets te licht op en KDO scoorden toch een paar keer. Hadden we nou maar op hun verzoek ingegaan. Maar de eindstand was 28-8 in ons voordeel dus niets aan de hand.

Marion