Hierbij 2 wedstrijdverslagen van onze dames 2.
Verslag 18 januari.

Dames 2 spelen op hoogte.

Op papier hadden we 2 wissels op papier tegen AHC uit. Op 4 hoog in de hal op de Europaboulevard in Amsterdam is op zich al een bijzondere ervaring.
'S morgens een appje van Robin, migraine. Daarna telefoon van onze invalkeepster Diana, ongelukje met haar duim. Dus daar gingen de wissels en geen keepster. Besloten werd dat ik (Marion) op doel ging. Niet iedereen was topfit. Cindy last van haar schouder, Coosje nog herstellende van een avond stappen en haar knie-operatie, Shari slaapgebrek door nachtdienst, Jessica
scheenbenen, Anouk achillespezen. Maar ja, nu we er toch waren zonder illusies aan de wedstrijd begonnen.
Het eerste kwartier had ik al 3 penalty's om mijn oren. Tsja, ik heb nu eenmaal niet het talent van Anouk. Na 20 minuten gewisseld met Anouk, een gouden greep. Anouk keepte als vanouds en was weer onze penaltykiller. We stonden maar 6-2 achter in de rust.
Terwijl Ron de moed erin hield en wij elkaar voortdurend oppepte gingen we de strijd aan. Verdedigend ging het top. Anouk stopte een aantal penalty's, terwijl wij ze allemaal misten, oeps. Maar hoe het kan is nog een raadsel maar het ging in de aanval lopen. Sper van Jessica op de cirkel, ik erlangs bam doelpunt, Laura prachtig afstandsschot, Jessica vanaf de hoek scorend, ik een break enz, enz. Ook Cindy, Coosje en Shari verbeten de pijn en slaap. 1 minuut voor tijd was het 7-7 en met onze laatste krachten scoorden we het winnende doelpunt.
Helemaal gesloopt maar weer 2 punten.

Verslag 25 januari

Vandaag tegen Heracles/CTO om 10.00 uur!
De vorige wedstrijd was niet helemaal in harmonie verlopen, dus we gingen gewaarschuwd de wedstrijd in. Gelukkig scoorden we vrij snel en namen de voorsprong. Paul en Martin floten strak
op overtredingen. Doordat de tegenpartij het geregeld niet met de beslissingen van de scheidsrechters eens was en weer hun mond niet konden houden vlogen de gele kaarten, 2 minuten en rode kaarten (3) in het rond. Aan onze kant kreeg Shari 2 minuten voor iets wat in onze ogen onterecht was en door de optelsom van straffen zelfs rood maar gelukkig zijn we verstandig en hielden ons mond. Geregeld was het 5 tegen 5 of 4 tegen 5 speelsters. Maar het enige wat in zo'n wedstrijd telt is de winst, 12-8. We hebben uitzicht op het kampioenschap, winnen van Zeeburg en heeeeel veeeeel doelpunten maken tegen KDO. Niets is onmogelijk!
We houden jullie op de hoogte.