Westside DS3 - Zaanstreek DS1, 18-11-17.

Een wedstrijd op zaterdagavond is voor de meeste teams niet de normaalste zaak van de wereld. De voorbereiding is anders, sommige hebben gewerkt en andere hebben de gehele dag zitten wachten op de wedstrijd.
Deze veranderingen kunnen in je voordeel werken maar ook in je nadeel werken.

Op zaterdag 18 november moesten de dames om 21:00 uur spelen tegen Westside. Om de avond niet te lang te maken maar het toch gezellig te maken, hadden we om 18:00 afgesproken in Het VerZetje om gezamenlijk te eten. Op het menu stond Kippensoep en Spaghetti, deze maaltijd was gemaakt door Jan en Marcel. En nee, er is geen hulp geboden tijdens het koken.
Na het eten op weg naar de Callandhal in Amsterdam.

De dames begonnen nog wel goed aan de wedstrijd want na 13 minuten was de stand 5 – 5. Alleen daarna ging het aan Zaanse kant helemaal mis, want 10 minuten later was het 14 – 5. De ruststand was 15 – 8. In de 2e helft ging het in het begin weer gelijk op, maar ook hier ging het aan het einde weer mis. Wat eindigde in 33 – 17.

Kortom, snel vergeten en volgende week beter.

Stand Dames 1 - Veld