SV Zeeburg DS3 - Zaanstreek DS1, 5-11-17.

De eerste competitieronde waren de dames 1 vrij. Waardoor nu de eerste zaal wedstrijd mochten spelen in Ijburg tegen zeeburg. Voor de wedstrijd wildenwe lekker met elkaar koffie drinken. Alleen Star Wars-fans hadden de kantine in beslag genomen. Dus helaas geen koffie...

We begonnen goed aan de wedstrijd, via 1-1 liepen we uit naar 1-4. Helaas konden we dit niet vast houden waardoor het 8-9 werd.
Vlak voor rust konden we marge verhogen naar 2 (8-10).
Na rust gooide Zaanstreek het tempo omhoog via een paar mooi snelle breaks liep de voorsprong snel uit naar 8-14. Dit hielden de dames vast wat een stand van 11-20 opleverde.

Als trainer van de dames wil ik graag een speelregelwijziging aanvragen. Iedere bal op de paal telt ook als doelpunt, als dit zou gelden dan was de uitslag namelijk 11- 30 geweest.

Stand Dames 1 - Veld