Zaanstreek DS1 - Meervogels'60 DS1, 10-9-2017.

Op zondag 10 september moesten alle teams van Zaanstreek thuis spelen. Dit zorgde voor veel teams en ook veel publiek waardoor het een gezellige dag was op sportpark Jagersveld.

Voor de wedstrijd van de dames 1 speelde de dames 2 hun wedstrijd. Dit is een combinatie team van de dames 2 en een deel van de A van vorig jaar. Na 2 wedstrijden zie je hier al een echt team. Met ruime overwinning werd het leuke spel beloond.

De dames 1 moesten spelen tegen Meervogels. Waar het in de ochtend nog mooi weer was begon het aan het begin van de wedstrijd te regenen. Gelukkig klaarde het tijdens de wedstrijd snel op.

De eerste helft speelden de dames goed, de verdediging was gesloten en aanvallend werd er goed gescoord. Mooie aanvallen en prima afstandschoten. Natuurlijk ging niet alles goed, de dames zochten te vaak de lange bal. Wat weer leidde tot balverlies.

De ruststand was 10 -7.

In de tweede helft bleven de dames goed spelen. In de omschakeling richting de aanval werd nu gekozen voor de korte snelle passes wat zorgde voor veel doelpunten. Kortom, een mooie overwinning (25 – 15).

Damien 8x, Anniek 4x, Eeke 4x, Monique 3x, Jessica 2x, Esther 1x, Bo 1x, Liala 1x en Vera 1x

Stand Dames 1 - Veld