Zaanstreek DS1 - Lacom '91 DS1, 09-04-2017
Op de eerste mooie lente dag mochten de dames spelen tegen Lacom. De eerste wedstrijd (uit) werd gewonnen met 17 – 19.
Lacom speelt met een open dekking waarmee Zaanstreek de hele wedstrijd moeite mee heeft gehad.  Tevens hebben zijn een speelster die goed op schot was  (totaal maakte zij 8 doelpunten, waarvan 5 in de eerste helft).
Van 1-4 werd het 5-4, waarna het gelijk opging naar een ruststand van 9-10. Zoals wel vaker kwamen we slecht uit de kleedkamer en dat zorgde al snel voor een 10-13 achterstand 10. Deze stand liep verder uit naar 15–20. Vanaf deze stand kwam Zaanstreek terug tot 19–21. Helaas kwamen we niet verder terug en werd de eindstand teleurstellend 19–22.
Na de wedstrijd was het heerlijk zitten op de bank in de zon. Wat wel jammer was, dat niet iedereen thuis speelde. Het blijft voor de bond altijd moeilijk om te zorgen dat alle teams tegelijk thuis kunnen spelen. Dit zorgt voor druk  voor de verenging, maar dit probleem speelt bij veel meer verenigingen.
Nu heerlijk genieten van het Paasfeest.

Stand Dames 1 - Veld