A&O DS1- Zaanstreek DS1, 02-04-2017

Het gezelligste deel van het seizoen in weer begonnen. Na een lang zaalseizoen weer lekker de frisse buitenlucht in. Tijdens het eerste weekend was dan het weer ook fantastisch. Lekker in de zon maar zeker niet te warm.
Deze veldwedstrijd van de dames was tegen een oude bekende, namelijk A&O. De eerste wedstrijd ging verloren met 20–22. In de zaal wonnen we een spannende wedstrijd met 30-25, maar helaas verloren we de laatste zaalwedstrijd tegen weer met 17–22.
Gewaarschuwd ging de dames na een potje handbal-tafeltennis aan de bak. Tot 4–4 ging het gelijk op, daarna namen de dames een voorsprong van 3 punten. De ruststand was 10–13.

In de 2e helft begonnen we wat slordig, maar gelukkig herstelde dit snel, zodat toch de voorsprong met 5 punten konden worden uitgebouwd. Vanuit het niets kwamen we toch nog goed in de problemen, want kort hierna stonden we nog maar met 3 veldspeelsters in het veld. Door een opeenstapeling van 2-minutenstraffen kwam A&O terug tot op 1 punt. Toen wij weer compleet waren liep de voorsprong weer uit naar een uiteindelijke 30–25 winst voor de Zaanstreek dames.

Stand Dames 1 - Veld