Wedstrijdverslagen
Op woensdag 28 november werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Behalve vaststelling van

Hierbij het programma voor het toernooi bij de heropening van de velden 7 september 19:00

Heropening Velden toernooi

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 28 november j.l. werd Milo Oehler in het zonnetje gezet. Milo is dit jaar al 40 jaar lid van HV Zaanstreek. Uit handen van voorzitter Ronald van Lienen ontving hij een bierpakket en een tegeltje.

Milo van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal en op naar 50 jaar lidmaatschap!

MiloOehler

Vanaf 4 september kunnen we hier weer handballen. Het lijkt er misschien nog niet op maar de planning blijft zoals hij is: woensdag en donderdag asfalteren en vrijdag worden de doelen geplaatst, de belijning aangebracht en dugouts geplaatst. Klein kinkje in de kabel, maandag worden pas de ballenvangers geplaatst en de lichtmasten aangesloten. Allemaal op het laatste moment, maar dan hebben we ook wat. De weergoden mogen trouwens ook geen roet in het eten gooien.

Topscorelijst Heren 1 Seizoen 2017-2018

Hier dan eindelijk de resultaten over het seizoen 2017-2018. Het heeft even geduurd maar het krijgen van de lijsten en het verwerken ervan kost altijd even tijd.

Tijdens die verwerking bleef het lang spannend wie uiteindelijk de topscorer 2017-2018 zou worden. Stuivertje wisselen tussen Sander en Wouter voortdurend op de hielen gezeten door Jordy, Dave, Jasper en Dian.

Uiteindelijk wist Wouter in de laatste wedstrijd tegen Blokkers (44-29) het verschil te maken en finished met 7 doelpunten verschil op een eindtotaal van 159. Dat het spannend was gedurende het seizoen blijkt wel uit het feit dat Jordy, Dave en Jasper alle drie op een totaal van 133 eindigen.

Met 6 spelers boven de 130 doelpunten eindigen geeft wel aan dat Heren 1 een team is wat niet meer van 1 speler afhankelijk is.

Topscorer veld: Jordy
Topscorer zaal: Wouter
Topscorer beker: Jasper

Sander heeft de titel gemeenste speler van Robin overgenomen nadat deze de titel zo’n 6 a 7 jaar voor zich opeiste: 15 maal 2 minuten. Gelukkig werd Robin er wel 1 keer meer met rood afgestuurd, samen met Dave maakt dat 2. Als team 87 maal 2 minuten en 2 keer rood tegen 102 keer 2 minuten en 7 (!!) keer rood van de tegenstander geeft wel aan dat je je als team weet te beheersen en fair play speelt. Datzelfde blijkt uit het aantal penalties 122 tegen 89

Dian neemt dit jaar het merendeel van de penalties en met een percentage van 74% doet hij dat niet geheel onverdienstelijk. Aan de andere kant weten Timo en Michael 28% te stoppen waarbij Timo (29,6) het net even beter doet dan Michael (25,7)

Nieuw in de lijst zijn Wouter Stam en Jorrit Kalter zij zijn speler 111 en 112 sinds 1981 en komen binnen op plaats 86 en 97. Wouter is weliswaar de grootste stijger (11 => 86) maar ook Timo, die als keeper 2 maal wist te scoren mag ook genoemd worden met een stijging van 17 plaatsen.

Dave heeft inmiddels meer dan 2500 keer het net gevonden terwijl Jordy dit jaar de 2000 passeerde

Voor de rest: Zoek de naam van jouw favoriete speler tussen de 112 namen. Inmiddels is dit jaar speler 113 alweer genoteerd!

Klik hieronder voor de lijsten!

Topscorerlijst 2017-2018

Topscorerlijst allertijden

Let op !!

Nieuwe datum opening gerenoveerde velden

7 september vanaf 19.00 uur, KLIK HIER VOOR DE FLYER!