Vragen aan coach van E2 Ron Raghoenath

Hoe lang ben je al coach en hoe ben je bij dit team gekomen?
Een half jaar geleden ben ik coach van dit team geworden toen er een 2e E-team bijkwam. Ik ben de vader van Jaya, speelster van de E2.

Heb je zelf ooit gehandbald?
Nee ik heb zelf nooit gehandbald, wel ben ik een fanatieke sporter wat betreft andere sporten.

Wat is jullie doelstelling voor dit seizoen?
Het belangrijkste voor dit team is dat ze goed samenspelen! En natuurlijk is het ook leuk om een wedstrijd te winnen. In de 1e helft van de competitie is dit helaas nog niet gelukt.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit binnen of buitenhandbal?
Beide hebben hun eigen charme.

Wat vind je het leukste aan handbal?
De snelheid waarmee je in een team de sport beoefend.

Wat is je uitdaging bij het coachen?
Kinderen iets leren wat ze dan in de praktijk(wedstrijd) kunnen laten zien. Ook het respect voor elkaar en teamgevoel vind ik belangrijk om ze bij te brengen.

De E2 speelt aanstaande zaterdag om 09.00 uit tegen KRAS/Volendam E4.

Lees na het weekend weer het verslag van ons team van de maand.

Op woensdag 28 november werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Behalve vaststelling van

Zaterdag 2 februari, HV Zaanstreeek E2 – DSOV E2

Afgelopen zaterdag speelde ons team van de maand, de E2, een wedstrijd tegen DSOV. De E2 is een gemixt team van kids die nog niet zo lang spelen en kids die al vanaf F-jeugd op handbal zitten.

De wedstijd was van minuut 1 enorm spannend. Er waren veel mooie acties, waar de afgelopen week ook op getraind is. Veel goede aanvallen, waar ook weer mooie doelpunten uit vielen.

Een van de hoogtepunten was wel het doelpunt vanaf de stippellijn van F-jeugdspeler Rowan!

Bij de E-jeugd word er geen uitslag en klassement bijgehouden omdat het spelplezier op nummer 1 staat. Volgens coach Ron spatte dat er bij deze wedstrijd weer vanaf!

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 28 november j.l. werd Milo Oehler in het zonnetje gezet. Milo is dit jaar al 40 jaar lid van HV Zaanstreek. Uit handen van voorzitter Ronald van Lienen ontving hij een bierpakket en een tegeltje.

Milo van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal en op naar 50 jaar lidmaatschap!

MiloOehler

NIEUW!! Team van de maand

Per 1 februari hebben wij een nieuw item op de website en Facebook: Het team van de maand.

Gedurende een kalendermaand zullen we inzoomen op de verrichtingen van 1 team van onze vereniging met daarbij natuurlijk hoe de wedstrijden verlopen maar ook zullen we een klein interview met een aantal personen in en rond om het team doen.

De aftrap van dit nieuwe item zal gedaan worden door de gemengd E2. Wij zullen ze de maand februari op de voet volgen.

Interview speelster van de E2!

Vragen aan Hanna speelster van de Gemengd E2

Hoe lang zit je al op handbal?

Ik zit nu ongeveer 1 jaar op handbal

Wat vindt je het leukste aan handbal?

Vooral het samen spelen en het op doel schieten vind ik leuk aan handbal

Wat is je positie bij handbal?

Verdedigend sta ik vaak op stoor om de ballen af te pakken en aanvallend op de linkerhoek of linkeropbouw

Wie is jullie coach?

Ron de vader van Jaya is onze coach

Aanstaande zaterdag moeten jullie tegen DSOV E2, wat gaat de uitslag worden?

Ik wil winnen!!

Topscorelijst Heren 1 Seizoen 2017-2018

Hier dan eindelijk de resultaten over het seizoen 2017-2018. Het heeft even geduurd maar het krijgen van de lijsten en het verwerken ervan kost altijd even tijd.

Tijdens die verwerking bleef het lang spannend wie uiteindelijk de topscorer 2017-2018 zou worden. Stuivertje wisselen tussen Sander en Wouter voortdurend op de hielen gezeten door Jordy, Dave, Jasper en Dian.

Uiteindelijk wist Wouter in de laatste wedstrijd tegen Blokkers (44-29) het verschil te maken en finished met 7 doelpunten verschil op een eindtotaal van 159. Dat het spannend was gedurende het seizoen blijkt wel uit het feit dat Jordy, Dave en Jasper alle drie op een totaal van 133 eindigen.

Met 6 spelers boven de 130 doelpunten eindigen geeft wel aan dat Heren 1 een team is wat niet meer van 1 speler afhankelijk is.

Topscorer veld: Jordy
Topscorer zaal: Wouter
Topscorer beker: Jasper

Sander heeft de titel gemeenste speler van Robin overgenomen nadat deze de titel zo’n 6 a 7 jaar voor zich opeiste: 15 maal 2 minuten. Gelukkig werd Robin er wel 1 keer meer met rood afgestuurd, samen met Dave maakt dat 2. Als team 87 maal 2 minuten en 2 keer rood tegen 102 keer 2 minuten en 7 (!!) keer rood van de tegenstander geeft wel aan dat je je als team weet te beheersen en fair play speelt. Datzelfde blijkt uit het aantal penalties 122 tegen 89

Dian neemt dit jaar het merendeel van de penalties en met een percentage van 74% doet hij dat niet geheel onverdienstelijk. Aan de andere kant weten Timo en Michael 28% te stoppen waarbij Timo (29,6) het net even beter doet dan Michael (25,7)

Nieuw in de lijst zijn Wouter Stam en Jorrit Kalter zij zijn speler 111 en 112 sinds 1981 en komen binnen op plaats 86 en 97. Wouter is weliswaar de grootste stijger (11 => 86) maar ook Timo, die als keeper 2 maal wist te scoren mag ook genoemd worden met een stijging van 17 plaatsen.

Dave heeft inmiddels meer dan 2500 keer het net gevonden terwijl Jordy dit jaar de 2000 passeerde

Voor de rest: Zoek de naam van jouw favoriete speler tussen de 112 namen. Inmiddels is dit jaar speler 113 alweer genoteerd!

Klik hieronder voor de lijsten!

Topscorerlijst 2017-2018

Topscorerlijst allertijden