Evenementen

HV Zaanstreek heeft zich aangemeld bij NL Doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe jij ook mee? Wij kunnen jou als vrijwilliger goed gebruiken!

Tussen 10:00 uur en 16:00 uur* gaan we aan de slag om samen de accommodatie van HV Zaanstreek weer op te knappen en schoon te maken, zodat wij met een frisse start aan het veldseizoen kunnen beginnen.

Je kunt je handen uit de mouwen steken met:

• Schuren en schilderen dug-outs
  • Schuren en schilderen opberghok
  • Schuren en in de beits zetten houten banken
  • Schoonmaken kleedkamers
  • Schoonmaken kantine
  • Opknappen bosschages

Tevens willen wij er natuurlijk ook gewoon een gezellige dag van maken, waarbij wij met zijn allen aan het klussen zijn.
Ongeveer 13:00 uur gaan we met zijn allen lunchen. Deze lunch wordt aangeboden door NL Doet.

*Het is niet nodig om er van begin tot eind bij te zijn. Je kunt ook in overleg later komen, of eerder weggaan.

Aanmelden

Aanmelden graag bij Martina Homberg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Geef aan welke klus je voorkeur heeft en van hoe laat tot hoe laat je komt helpen.