Evenementen

HV Zaanstreek heeft zich aangemeld bij NL Doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe jij ook mee? Wij kunnen jou als vrijwilliger goed gebruiken!

Op vrijdag 4 januari willen we het nieuwe sportjaar 2019 met jullie inluiden onder het genot van een hapje en een drankje. Het bestuur nodigt alle leden, coaches, trainers, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden daarom van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens deze gezellige avond zullen tevens 11 obligaties worden uitgeloot voor uitbetaling en zal de vrijwilliger van het jaar bekend worden gemaakt. De genomineerden hiervoor zijn: Jasper Dielemans, Timo Wielenga en Bea van Berkel.

Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur!

Op vrijdag 30 november bezoekt Sinterklaas de jongste jeugdleden van HV Zaanstreek. Alle ouders van de spelertjes hebben inmiddels een brief van de Sint en de vereniging ontvangen, zodat iedereen weet wat precies de bedoeling is. Heeft u die niet gekregen, dan graag contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het grote feest start om 18.30 uur. Zorg dat je op tijd bent, voordat de Sint binnenkomt!

sinterklaas 5

De kerstmaaltijd is ieder jaar weer een terugkerend evenement voor de jeugd. Daarom wordt op vrijdag 14 december deze traditie voortgezet. We starten om 18.00 uur.
Omdat het voorgaande jaren een groot succes was, met het door jullie zelf meegebrachte eten, willen wij het dit jaar weer op dezelfde wijze doen. We vragen jullie dus opnieuw om jullie medewerking aan de kerstmaaltijd.
Je kunt vooraf bij je coach aangeven wat je voor je team wilt maken.  We vragen je uiterlijk 9 december bij je coach aan te geven of je er zal zijn en wat je maakt. Per team is er 1 ijstaart.
Vanaf 18.00 uur is de kantine geopend. We willen graag om 18.15 uur kunnen gaan smullen van een heerlijke kerstmaaltijd, dus zorg dat je op tijd bent.
Na afloop kunnen we nog gezellig een kerstfilm kijken.
Voor eventuele vragen kun je terecht bij de jeugdraad of je eigen coach.

kerstkalkoen