Beste leden en ouders,

Op zondag 20 mei wordt het jaarlijkse Pinkstertoernooi gehouden. Voor de opbouw op zaterdag vanaf 15.00 uur en het opruimen en schoonmaken op maandag vanaf 11.00 uur zijn we op zoek naar vrijwilligers. Wie wil ons helpen??

Als je er dan toch al bent op zaterdag, kan je naderhand aanschuiven bij de barbecue die om 18.30 uur begint. Kosten hiervoor zijn € 7,50.

vrijwilligerswerk2

KLIK HIER VOOR HET PROGRAMMA BOEKJE!!!

Op woensdag 2 mei organiseert HV Zaanstreek, in samenwerking met het Nederlands Handbalverbond, een gasttraining verzorgd door handbalinternational Leon van Schie, de aanvoerder van KRAS/Volendam. Deze training is bestemd voor jongens tussen 10 en 15 jaar.
Wil je kennismaken met handbal? Kom dan op woensdag 2 mei tussen 19.00 en 20.30 uur naar sporthal Zaanstad Zuid op De Weer 26.

handballbootcamp
Flyeractiviteiten2018 page 001
Geen Kerstborrel op je werk? Welkom bij HV Zaanstreek vanaf 16.00 uur!