Algemeen

Op de Algemene Ledenveragdering van vrijdag 12 januari hebben twee van onze bestuursleden afscheid genomen.

Dave Oehler, bestuurlid Sponsorzaken en Paul Kruijshaar, Penningmeester kregen uit handen van de voorzitter, Ronald van Lienen, een mooie bos bloemen en een dankwoord voor hun inzet in hun bestuursperiode.

Tom Meijer volgt Paul op als Penningmeester. Hij werd door de aanwezige leden (slechts 11......) in de vergadering benoemd. Voor de bestuursfunctie die door Dave wordt achtergelaten is nog geen opvolger gevonden. Mocht je interesse hebben, ook voor een algemene bestuursfunctie, ben je van harte welkom om je aan te melden bij Ronald van Lienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dave blijft wel lid van de Sponsorcommissie.

DSC 0095aDSC 0100a