Algemeen

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van HV Zaanstreek, gevestigd te Zaandam, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40617313, hierna te noemen: `de Vereniging`.

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.


Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers













Onderzoeken of u lid kan worden



en



het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

·   Voornaam
·   Achternaam
·   Adres
·   Geboortedatum
·   Telefoonnummer
·   E-mail adres






Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

Wedstrijd secretariaat

Administratie

·   Voornaam
·   Achternaam
·   Adres
·   Telefoonnummer
·   E-mail adres
·   Team
·   Contributie bedrag
·   Bankgegevens
·   Betaalgegevens



Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

Penningmeester



Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief

·   Voornaam
·   Achternaam
·   E-mailadres



Uitvoering van de overeenkomst



Zolang als men aangemeld is.

Bestuur

Versturen berichten van derden, waaronder sponsoren.

·   Voornaam
·   Achternaam
·   E-mailadres



Toestemming

Zolang als men aangemeld is.

·   Sponsoren
·   Andere verenigingen

Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis.

·   Voornaam
·   Achternaam
·   Adres
·   Telefoonnummer
·   E-mail adres



Toestemming

Zolang als de toestemming niet is ingetrokken.

Bestuur



Cookies
Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van een websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites - en welke pagina’s - door bezoekers worden bekeken.

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming te geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.

U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De
Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy beleid
De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

De trainingstijden voor de 1e helft van het Veldseizoen staan op de website:

http://www.hvzaanstreek.nl/nieuws/trainingstijden

Op woensdag 28 november wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit om de vergadering te bezoeken. De zaal is open om 19.30 uur, de vergadering start om 20.00 uur. De financiële stukken zijn op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden voor de vergadering kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beste allemaal,
Hierbij de teamindelingen voor komend seizoen. Streven is weer geweest om iedereen in zijn of haar leeftijdscategorie te laten spelen hetgeen bijna helemaal gelukt is. Er zijn nog wel een paar aandachtspunten:
-       Voor de F-jeugd zijn de officiële aanmeldingen nog niet toereikend voor 1 team. Echter hebben we het vertrouwen dat we komend veldseizoen met een paar nieuwe leden een F-team kunnen formeren. Het 1deel veldseizoen zullen we daarom gebruiken voor de bekende mini toernooien. Wellicht zullen een aantal jonge E-leden hierbij kunnen invallen indien nodig.
-       De E-jeugd is goed bezet met 2 teams. Deze zijn nu ingedeeld op leeftijd.
-       De D-jeugd is krap bezet. We hopen uiteraard op aanwas komende periodes, maar assistentie vanuit de E-jeugd zal soms noodzakelijk zijn.
Berichten over coaches en trainers volgen zo spoedig mogelijk. Wel is bekend dat we op 28 augustus starten met trainen.
Voor vragen weten jullie mij te vinden. Dennis Slemmer.

HV Zaanstreek jeugdindeling 2018/2019 
F-JEUGD    
Charlize   Haans
Lina   Amestoun
Luna   Meentra
     
E-JEUGD-2    
Suze   Felius
Lola   Möller
Tara van der Pluijm
Hanna   Becirevic
Jaya   Raghoenath
Abby de Jong
Larissa   Centeno Bennett
Esmée   Verheijden
Donell   Heistek
Toon van Baak
     
E-JEUGD-1    
Iza   Zitman
Nikky   Brinkman Bood
Jordan   Hendriksen
Milan de Boer
Wende   Gerritse
Lise van Schelven
Nijs   Teunissen
Lars    
Keesje ?    
     
D-JEUGD    
Robin   Verheijden
Anneloes   Oostveen Vento
Dewi   Dengerink
Liene van Koningsveld
Dorus   Schiffmacher
Soraya   Zwiebel
Dominga van Effrink
Nora de Greeuw
     
C-JEUGD MEISJES    
Keet van Koningsbruggen
Femke de Boer
Tara   Starreveld
Sita de Vries
Mees   Deubel
Kirsten   Rozemeijer
Apin porn   Khluabprik
Amy   Oudejans
Kayleigh   Herman
Jill   Heistek
Clea   Vet
Kayleigh van Dam
     
C-JEUGD JONGENS    
Jelle   Winnubst
Thomas   Vels
Otis van den Berg
Tim   Scherjon
Thomas   Verheijden
Sem   Bosgra
Toon van den Berg
Cayo   Knijnsberg
     
A-JEUGD MEISJES    
Louise   Damm
Nena van der Wal
Jamie ter Borgh
Nika   Kramer
Melle van Rossenberg
Iris van Trotsenburg
Maud   Westerveld
Emie   Agema
Marit de Lange
Sofie de Ruijter