Nieuws
Schoolhandbaltoernooi 2018 zal vooral herinnerd worden aan het heerlijke weer van de afgelopen week. En gelukkig maar, want handballen in de zon is het leukste dat er is. Op maandag streden de groepen 7 tegen elkaar en de strijd tussen de Herman Gorter, De Dijk en Et Buut werd beslist in het voordeel van de Herman Gorter School bij de Jongens en Et Buut bij de gemengde teams. Dinsdag waren de groepen 5 en 6 aan de beurt en tot grote verrassing werd De Dijk groep 5 hier de winnaar van de dag. Een geweldige prestatie en dat belooft wat voor de komende jaren!

Op donderdag streden de groepen 8 tegen elkaar voor de titel Kampioen van de Zaanstreek en directe plaatsing voor de regiofinales in mei 2019. Hier kroonden de Herman Gorterschool bij de meisjes en De Dijk bij de Jongens zich tot winnaar. Met groot enthousiasme werden de bekers en medailles in ontvangst genomen.

Wij hebben genoten van deze week met de enorme spelvreugde die er bij de kinderen vanaf spatte. Rode konen en stralende gezichten en dat was mooi om te zien. Een aantal kinderen hebben aangegeven de komende trainingen te bezoeken omdat ze handbal wel heel leuk vinden. Dat kan voor iedereen natuurlijk en tot de herfstvakantie trainen we elke dinsdag en donderdag vanaf 18:30 uur op ons sportpark Jagersveld.

Alle kinderen, ouders, begeleiders, leraren en vrijwilligers bedankt voor deze mooie week en tot een volgende keer.

Namens HV Zaanstreek,
Dennis Slemmer