Nieuws
Aanstaande maandag 24 september begint het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi weer bij HVZ. Vanaf 17:00 uur knallen de groepen 7 over het veld om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Samenspelen en acties maken, daar gaat het om bij handbal. Met de ervaring van de afgelopen jaren kunnen we zeggen dat het aan enthousiasme van de kinderen niet zal ontbreken. Tijdens de wedstrijden is de keuken geopend voor de inwendige mens en uiteraard is er na de wedstrijden de prijsuitreiking (ca 20:00 uur)

Op dinsdag de 25e vervolgen we de week met de groepen 5 en 6 en donderdag de 27e zijn de groepen 8 aan de beurt.

We zijn opzoek naar vrijwilligers die een team willen begeleiden, wedstrijden willen fluiten of op een andere manier kunnen helpen tijdens deze dagen. Opgeven kan bij Anja Westerveld, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..