Nieuws
Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

In juni komt het jeugdkamp er weer aan en ook dit jaar nemen Eeke en Damien deze taak op zich.

Het kamp is bedoeld voor onze kleinste handballertjes t/m de A jeugd. Er gaat een aantal begeleiders mee om onze toppers in de gaten te houden. We hebben inmiddels 27 jaar ervaring met kinderen van 5 – 18 jaar, dus geen stress, er wordt zeer goed op jullie kroost gelet. Vindt u het toch prettig om mee te gaan? Dat kan! Geef u dan zo snel mogelijk op als begeleider, want genoeg is genoeg. (Er zijn al aanmeldingen).

Het weekend bestaat uit leuke activiteiten en een dagje toernooi. We vertrekken (anders dan door sommige aangegeven) op vrijdag 15 juni 2018 rond 19:00 vanaf onze kantine Het VerZetje en zullen op zondag 17 juni 2018 weer rond 18:00 daar terug zijn. Daar zullen we het kamp afsluiten door gezamenlijk te eten.

De kosten van het kamp bedragen € 60 per kind.

We vinden het fijn als u ons al kan informeren of dit weekend schikt voor uw kind en of hij/zij mee gaat! U kunt dit doorgegeven aan Eeke of Damien of de coach/teambegeleider van het team waar uw kind in zit. Ook als u nog verdere vragen over het kamp heeft, kunt u bij hen terecht.

De inschrijfbrief volgt!